Podcast Uchem v mechu o prodeji zvěřiny a programu Z lesa na stůl
23. 11. 2023

Na zvěřinu jen do restaurace? To už pár let neplatí. Čerstvé maso dodané doslova z lesa na stůl je k dostání téměř v desítkách lesních správ, revírů a polesí Lesů České republiky i divizí Vojenských lesů a statků, a to hlavně na podzim, kdy vrcholí lovecká sezóna.
Stačí si na www.zlesanastul.cz vyhledat na mapě místo, kde chcete maso koupit, a pak jen vyplnit objednávkový formulář. O tom všem mluví v podcastu Petr Smutný, metodik myslivosti a ochrany lesa, a Jiří Homolka, revírník z Lesní správy Rychnov nad Kněžnou.
(hyš-tz)
redakce@prirodatv.cz
Foto: Uchem v mechu
Mohlo by vás také zajímat
Mobilní aplikace Lesodiverzita pomáhá mapovat biotopové stromy
Zámecký park na Konopišti obnovují státní lesníci s vlašimskými ochránci přírody
Volavka popelavá se zatoulala do Punkevní jeskyně, vše dobře dopadlo
Využití metod dálkového průzkumu Země v lesnictví a ekosystémové funkce porostů
Batůžkáři mohou na Vysočině přespat v novém přístřešku