Podcast Uchem v mechu o prodeji zvěřiny a programu Z lesa na stůl
23. 11. 2023
Na zvěřinu jen do restaurace? To už pár let neplatí. Čerstvé maso dodané doslova z lesa na stůl je k dostání téměř v desítkách lesních správ, revírů a polesí Lesů České republiky i divizí Vojenských lesů a statků, a to hlavně na podzim, kdy vrcholí lovecká sezóna.
Stačí si na www.zlesanastul.cz vyhledat na mapě místo, kde chcete maso koupit, a pak jen vyplnit objednávkový formulář. O tom všem mluví v podcastu Petr Smutný, metodik myslivosti a ochrany lesa, a Jiří Homolka, revírník z Lesní správy Rychnov nad Kněžnou.
(hyš-tz)
redakce@prirodatv.cz
Foto: Uchem v mechu
Mohlo by vás také zajímat
Terénní seminář představí Operační program Životní prostředí 2021 až 2027
Seriál Adaptujeme lesy o přeměně stanovištně nevhodných porostů
Výsadba aleje v Potvorově má ochránit obyvatele před velkou vodou
I na mohykána občas dojde! Letitý dub chřadne a ztrácí sílu
Zeď u Držkovského potoka poškozenou povodněmi obnovily Lesy ČR