Update cookies preferences

Středa

4. prosince 2024

Nyní

Zítra

-1°

Svátek má

Podcast Uchem v mechu o prodeji zvěřiny a programu Z lesa na stůl

23. 11. 2023

page.Name
Na zvěřinu jen do restaurace? To už pár let neplatí. Čerstvé maso dodané doslova z lesa na stůl je k dostání téměř v desítkách lesních správ, revírů a polesí Lesů České republiky i divizí Vojenských lesů a statků, a to hlavně na podzim, kdy vrcholí lovecká sezóna.

Stačí si na  www.zlesanastul.cz  vyhledat na mapě místo, kde chcete maso koupit, a pak jen vyplnit objednávkový formulář. O tom všem mluví v  podcastu Petr Smutný, metodik myslivosti a ochrany lesa, a Jiří Homolka, revírník z Lesní správy Rychnov nad Kněžnou. 

(hyš-tz)
redakce@prirodatv.cz
Foto: Uchem v mechu