Podcast Uchem v mechu se zaměřil na prodej zvěřiny a program Z lesa na stůl
11. 9. 2023

Na zvěřinu jen do restaurace? To už pár let neplatí. Čerstvé maso dodané doslova z lesa na stůl je k dostání téměř na desítkách lesních správ, revírů a polesí Lesů České republiky i divizí Vojenských lesů a statků, a to hlavně na podzim, kdy vrcholí lovecká sezóna.
Stačí si na www.zlesanastul.cz vyhledat na mapě místo, kde chcete maso koupit, a pak jen vyplnit objednávkový formulář. O tom všem mluví v podcastu Petr Smutný, metodik myslivosti a ochrany lesa, a Jiří Homolka revírník z Lesní správy Rychnov nad Kněžnou.
(hyš-tz)
redakce@prirodatv.cz
Foto: Lesy ČR
Mohlo by vás také zajímat
Nejstarší CHKO Český ráj si připomíná 70 let, zaměří se na obnovy stromořadí a mokřadů
Zemědělci se při zakládání tůní, remízků a mokřadů dočkají zcela nové podpory
Generace Z se učí omezovat plýtvání potravinami, využívají se inovativní metody
Čápi se mohou těšit na nové hnízdo, to staré kvůli váze spadlo
Brdy jsou zdrojem životodárné vody, protékají jimi pramínky, potoky a říčky