Podcast Uchem v mechu se zaměřil na prodej zvěřiny a program Z lesa na stůl
11. 9. 2023
Na zvěřinu jen do restaurace? To už pár let neplatí. Čerstvé maso dodané doslova z lesa na stůl je k dostání téměř na desítkách lesních správ, revírů a polesí Lesů České republiky i divizí Vojenských lesů a statků, a to hlavně na podzim, kdy vrcholí lovecká sezóna.
Stačí si na www.zlesanastul.cz vyhledat na mapě místo, kde chcete maso koupit, a pak jen vyplnit objednávkový formulář. O tom všem mluví v podcastu Petr Smutný, metodik myslivosti a ochrany lesa, a Jiří Homolka revírník z Lesní správy Rychnov nad Kněžnou.
(hyš-tz)
redakce@prirodatv.cz
Foto: Lesy ČR
Mohlo by vás také zajímat
Do Budějovic přijíždí klimatolog a objevitel Tim Flannery, Australan roku 2007
Ohrožený árón plamatý připomíná exotické masožravky
Dravý pták sokol stěhovavý letos zahnízdil v okolí jeskyně Jáchymka
Nádherné rozkvetlé orchideje rostou i v lesích Litovelského Pomoraví
Tip na brněnský výlet do Podkomorských lesů k obnovené Ríšově studánce